Orthomoleculaire voeding: wat is dat?

Twee factoren die cruciaal zijn voor onze gezondheid zijn: de bloedsuikerspiegel en het darmslijmvlies. Beide zijn belangrijk vóór, tijdens en het leven ná de zwangerschap. Niet alleen voor de moeder maar ook voor het geboren kind en de rest van het leven.

03

De orthomoleculaire geneeskunde is erop gericht het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen om optimaal te kunnen functioneren. De juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Met een orthomoleculair voedingspatroon zorg je voor een evenwicht op zuur-base niveau, op het hormonale vlak, op het niveau van de neurotransmitters, de darmflora, het immuunsysteem en de bloedsuikerspiegel. Hiervan gaat een sterk preventieve en helende werking uit!

vegetables

De voeding die past bij de orthomoleculaire voeding is nooit bewerkt, bevat geen toegevoegde suikers of transvetten. De voeding bevat wel alle essentiële voedingsstoffen, mineralen en vitamines die onze cellen nodig hebben. Wil je je energieker voelen, van je soms vage, maar vaak juist zeer concrete – klachten af? Graag leer ik je hoe lekker en gezond te eten volgens deze principes.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, klik hier